SÄHKÖURAKOINTIA YRITYKSILLE & YKSITYISILLE ASIAKKAILLE HELSINGISSÄ JA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Yhteystiedot

Toteutamme sähköurakointeja yrityksille ja yksityisille kotitalouksille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Olipa kyseessä sitten uudisrakentamisen tai sähkösaneerauksen projekti, löydät meiltä ammattitaitoiset sähkömiehet, korkealaatuiset sähkötarvikkeet ja kustannuksiltaan kohdillaan olevat ratkaisut pieniin ja suuriin kohteisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksille

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista yhteistyökumppania sähköurakoinnin toteuttamiseen? Tarjoamme sähköurakoinnit sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin niiden laajuudesta riippumatta.
Yrityssektorin asiakaskohderyhmänämme ovat esimerkiksi isännöitsijät, taloyhtiöt, huoltoyhtiöt, rakennusliikkeet sekä kiinteistöjen omistajat ja vuokralaiset.

Palvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tapauksen tarpeiden mukaisesti. Etsimme sinulle tilanteeseen parhaiten soveltuvan, edullisen ja samalla korkealaatuisen ratkaisun – ilman turhia viivytyksiä.

Pyydä tarjous!

Miksi E2 Sähkö?

Ammattitaitokuvake

Ammattilaisen työn jälki

Kaikkien ammattilaistemme työn jälki on poikkeuksetta korkealaatuista ja täyttää säännönmukaisesti kaikki kotimaiset ja EU:n laajuiset turvallisuusnormit.

Asennuspalvelukuvake

Joustavat palvelut

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveiden ja tapauksen erityispiirteiden ja tilanteen mukaisesti. Meiltä et saa standardiratkaisua, vaan juuri sinulle sopivan palvelun.

Ympärivuorokautisen päivystyksen kuvake

Vikatilanteissa päivystämme 24/7

Halutko nopeasti apua kellonaikaan katsomatta? Mikäli eteesi tulee yllättävä vikatilanne, olemme puhelinsoiton päässä vuorokauden ympäri.

Yksityisille asiakkaille

Uudis- ja saneerauskohteissa sähkötyöt kannattaa jättää aina luvanvaraiselle sähköurakoitsijalle.

Palvelumme kattavat niin pienet kuin suuremmatkin työt tarvittaessa suunnittelusta lähtien. Toteutamme laajamittaiset omakotitalojen sähkölaitteistojen urakoinnit tai esimerkiksi pistorasian korjaukset.

Remontoitavaan kohteeseen tai uudisrakennukseen ei välttämättä ole aina valmista suunnitelmaa tehtävistä töistä. Näissä tilanteissa autamme sähkötöiden suunnittelussa ja laadimme tarvittaessa kaikki kohteen sähkösuunnitelmat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kotitalousvähennysetu yksityisille asiakkaille

Kotitalouksissa toteuttamistamme sähkötöistä saa kotitalousvähennystä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä
Soittokuvake

Etsitkö luotettavaa ja osaavaa yhteistyökumppania sähköurakoinnin toteuttamiseen Helsingissä tai muulla pääkaupunkiseudulla?

Ota yhteyttä!