Ammattitaitoinen sähköasennus Helsingissä ja 
pääkaupunkiseudulla

Yhteystiedot

Teemme sähköasennukset laidasta laitaan ammattitaidolla. Palvelemme pääsääntöisesti Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Sähköasennukset

Sähköasentajiemme laadukkaat työsuoritukset perustuvat heidän vankkaan tietotaitoonsa, joka takaa toimivan ja onnistuneen lopputuloksen. Sähköasennuksissa teemme sähkötyöt ja urakat laidasta laitaan ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Oletko rakentamassa uutta tai remontoimassa, ja etsit luotettavaa sähköurakoitsijaa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Teleasennukset

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset teleasennukset. Toimestamme onnistuvat erilaiset atk-verkkojen sekä antennien ja puhelinverkkojen asennustyöt.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Sähkötekniset järjestelmät

Sähköasennuspalveluihimme kuuluvat rakennusten kaikki sähkötekniset järjestelmät. Näistä esimerkkejä ovat atk-, antenni-, puhelin-, rikosilmoitin-, palo-, savunpoisto- ja turvavalaistusjärjestelmät.

Lue lisää myös sähköurakoinnin palveluista!

Valaistusjärjestelmät ja valaistuksen ohjausjärjestelmät

Asennamme myös valaistusjärjestelmät sekä valaistuksen ohjausjärjestelmät uudis- ja saneerauskohteisiin. Valaistuksen ohjausjärjestelmän avulla saat helposti muunneltavan valaistuksen tiloihisi. Ohjauksen avulla säästät myös energiaa verrattuna kiinteään valaistukseen.

Huolto- ja korjauspalvelut

Teemme huolto-, korjaus- ja vikapalveluita niin yksittäisinä keikkoina kuin suurempinakin asennustöinä.

Pienet huollot ja korjaukset hoituvat usein kertakäynnillä, sillä ylläpidämme kattavaa tarvikevarastoa sekä kuljetamme yleisimpiä tarvikkeita aina mukanamme huoltoautoissamme. Tarvitsetko sähkömiehen palveluita? Tee huoltotilaus tai ota suoraan yhteyttä huoltomiehiimme!

Tee huoltotilaus tästä

Sähkösuunnittelu

Hyvä sähkösuunnittelu on toimivien tilojen perusta sekä kotona että yrityksen toimitiloissa. Sähkösuunnittelun avulla varmistetaan turvallisuuden kannalta merkittäviä tekijöitä ja yleisiä toimivuusratkaisuja. Sähkösuunnittelu on tärkeä osa koko rakennusprojektin suunnittelua.

Tarjoamme yksilöllisiä sähkösuunnitelmia asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Toteutamme omakotitalojen kokonaisvaltaisia sähkösuunnitelmia tai annamme apua sähkösuunnittelussa vaikkapa keittiön uudistamisprojektissa.

Soittokuvake

Tilaa sähköasennukset Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle E2 Sähköltä, ja lopputulos on taatusti onnistunut!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous