Monipuolisia sähköasennus­palveluita

Sähkösuunnittelu

Hyvä sähkösuunnittelu on toimivien tilojen perusta sekä kotona että yrityksen toimitiloissa. Sähkösuunnittelun avulla varmistetaan turvallisuuden kannalta merkittäviä tekijöitä ja yleisiä toimivuusratkaisuja. Sähkösuunnittelu on tärkeä osa koko rakennusprojektin suunnittelua.

Tarjoamme yksilöllisiä sähkösuunnitelmia asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Toteutamme omakotitalojen kokonaisvaltaisia sähkösuunnitelmia tai annamme apua sähkösuunnittelussa vaikkapa keittiön uudistamisprojektissa.

Ota yhteyttä, niin tehdään rakennusprojektillenne tai -kohteellenne sopiva sähkösuunnitelma

Sähköasennukset

Sähköasentajamme tekevät laadukasta työtä, jossa näkyy vahvan tietotaidon hyödyntäminen toimivan ja onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Sähköasennuksissa teemme sähkötyöt ja urakat laidasta laitaan ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Oletko rakentamassa uutta tai remontoimassa ja etsit luotettavaa sähköurakoitsijaa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Teleasennukset

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset teleasennukset. Toimestamme onnistuu erilaiset atk-verkkojen sekä antennien ja puhelinverkkojen asennustyöt.

Ota yhteyttä jos voimme olla avuksi

Sähkötekniset järjestelmät

Sähköasennuspalveluihimme kuuluvat rakennusten kaikki sähkötekniset järjestelmät. Kuten mm. atk-, antenni-, puhelin-, rikosilmoitin-, palo-, savunpoisto ja turvavalaistusjärjestelmät.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme

Huolto- ja korjauspalvelut

Teemme huolto-, korjaus- ja vikapalveluita niin yksittäisinä keikkoina kuin suurempinakin asennustöinä.

Pienet huollot ja korjaukset hoituvat usein miten kertakäynnillä sillä ylläpidämme kattavaa tarvikevarastoa sekä yleisimmät tarvikkeet ovat jo valmiina mukana vakiovarusteina huoltoautoissamme.

Tarvitsetko sähkömiehen paikalle? Tee huoltotilaus tai voit tarvittaessa ottaa suoraan yhteyttä huoltomiehiimme

Tee huoltotilaus tästä